Staňte se našimi fanoušky na:

Kapří špízy se zeleninou

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pro 4 osoby: Kapří maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Na marinádu rozšleháme v misce olivový olej, sušenou bazalku, ostrý kečup a špetku soli. Kousky rybího masa necháme v marinádě alespoň 1/2 hodiny rozležet. Papriky, po zbavení jadérek, nakrájíme na kousky a rajčata na kolečka. Rybí maso napichujeme spolu se zeleninouna kovové jehly a grilujeme. Během grilování je potíráme zbylou marinádou. Omytý pomeranč a citron rozkrájíme na dílky, salát opereme. Hotové špízy posypeme drceným pepřem a ozdobíme salátem a dílky citrusů. Podáváme s bramborami nebo pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!