Staňte se našimi fanoušky na:

Kapsa Tropicana

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízek podélně nařízneme tak, aby vznikla kapsa. Rozevřeme ji a obě strany zlehka paličkou naklepeme. Oloupané banány pokrájíme na dílky. Z oloupaných pomerančů odstraníme bílou slupku a nakrájíme kousky, které namočíme do horkého medu. K pomerančům přidáme banány. Ovoce a sýr nakrájený na kostky vložíme do kapsy a sepneme párátky, obalíme v trojobalu (mouka-vejce-strouhanka). Obalené kapsy osolíme a opepříme a smažíme dozlatova z obou stran asi 10-15 minut (podle velikosti). Ke konci přidáme několik plátků másla a šťávu lehce zředíme pomerančovým džusem. Ke kapsám podáváme pečené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!