Rohlíky nakrájet na kostičky, dát na plech a krátce usušit v troubě. Uzené maso a cibulku nakrájet nadrobno a oretovat na ánvi. Nechat krátce zchladnout. Housky nasypat do misky, přidat nadrobno nakrájenou papriku, orestované uzené s cibulkou, žloutky, nasekanou petrželku, mléko a rozpuštěné máslo. Ochutit solí, pepřem a muškátovým oříškem. Promíchat a nakonec zlehka zapracovat pevný sníh z bílků. Na očištěném bůčku naříznout kůži do mřížky, ostrým nožem do něj proříznout kapsu a naplnit jí připravenou nádivkou. Kapsu uzavřít jehlou nebo špejlí. Bůček osolit, opepřit a dát do pekáče. Podlít ho vodou a péct na 180°C asi 90 minut. Během pečení přelévat výpekem a podle potřeby podlévat. Pečený bůček nakrájet na plátky a podávat s křenem, hořčicí a pečivem.