Staňte se našimi fanoušky na:

kapucínský gulášek

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, maso nakrájíme na kostky. V kastrolu rozpálíme dvě lžíce oleje - nebo sádla - kdo má je lepší a osmahneme na něm cibuli. Přidáme papriku a zpěníme ji. - ne moc dlouho aby nezhořkla Pak opečeme maso nakrájené na kostky a potom podlijeme trochu vodou. Osolíme, přidáme drcený kmín, prolisovaný česnek, mletý pepř a rajčatový protlak. Promícháme,a dusíme do změknutí. Ke konci dušení guláš vysmahneme, zaprášíme moukou, orestujeme ji, potom znovu podlijeme a guláš dovaříme. Menší žampiony očistíme - popř. oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Podusíme je na zbylém oleji a přidáme do hotového guláše. Žampiony dodají jinou chut gulášku!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!