Staňte se našimi fanoušky na:

Kapusta sicilská

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzený bůček uvaříme do měkká a rozkrájíme na menší kostičky. Na sádle zpěníme dozlatova drobně pokrájenou cibuli, přidáme rýži (vypranou) a oloupané, nu kostky nakrájené brambory. Podlijeme a dusíme. Když obojí změkne, podlijeme vývarem z bůčku a přidáme na nudličky pokrájenou kapustu. Dusíme za stálého podlévání vývarem. Když je pokrm měkký, rozškvaříme na kostičky pokrájenou slaninu, vlijeme ji do jídla, dobře rozmícháme, pak vmícháme také rozkrájený bůček. Ochutíme pepřem, solí a polévkovým kořením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |6. řijna 2014
UDĚLÁM Odpovědět
pajunc |29. řijna 2013
to bude velká dobrota, ukládám! 1+ Odpovědět
asso|5. března 2013
Určitě vyzkouším,vypadá moc pěkně. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!