Staňte se našimi fanoušky na:

Kapustové karbanátky s mletým masem

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapustu dáme vařit asi na 25 minut. Vařenou necháme okapat, a vymačkáme z ní zby­lou vodu. Kapustu pak umeleme nebo jemně nasekáme. Ke kapustě přidáme mleté maso, 2 vejce, na kostičky pokrájenou slaninu a cibuli, rozdrcený česnek, 2 lžíce hladké mouky, oso­lí­me a okořeníme sójovou omáčkou, majoránkou a pepřem. Směs promícháme (nejlépe rukama) a dle potřeby za­hustíme strouhankou. Vytvoříme karbanátky, které před vlo­že­ním na rozpálený olej ještě obalíme ve strouhance. Zvol­na smažíme po obou stranách dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborem. .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |30. dubna 2015
Vyzkouším Odpovědět
yuzum |23. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Klára 3 |22. ledna 2014
vyzkouším :-D Odpovědět
dinulinka|25. ledna 2014
ukládám... Odpovědět
Lada 3|22. ledna 2014
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!