Jelikož všechny recepty na karamelovou polevu mi nevyhovovaly -( většinou tvrdly nebo byly moc sypké) jsem se rozhodla napsat vám můj recept ,který jsem si doladila dle svého. 150g cukr krupice,7 lžic HORKÉHO mléka( studené vám bude prskat)+ 1 lžíce másla. Cukr rozpustíme na mírném ohni a stále mícháme až bude karamel zlatohnědý přidáme HORKÉ mléko a 1 lžíci másla,rozmícháme a dáme do 260g moučk.cukru a rychle mícháme vařečkou pak promneme směs rukama ,vytvoří se hmota podobná konzistencí žmolence a v tu chvíli přilijeme HORKÉ MLÉKO po troškách tak až se nám vytvoří po lotuhá karamelová poleva,chvíli mícháme do hladka a zkoušíme pomocí vařečky konzistenci,pokud se pěkně táhne ještě chvilinku mícháme a po té nalijeme na připravený dezert.-VĚNEČKY,VĚTRNÍKY,MRAKY ...atd