Na krém 150 g másla 100 g cukru krupice 1 sáček karamelového pudinku 300 ml mléka Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme polovinu mouky promíchané s pudinkovým práškem a kypřícím práškem a polovinu sněhu. Poté přidáme zbytek moučné směsi a lehce zapracujeme zbylý sníh. Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 200°C po dobu asi 10 minut. Upečený plát i s papírem stáhneme z plechu. Krém - z cukru za stálého míchání upálíme karamel. Necháme ho trochu zchladnout a přidáme asi polovinu mléka a rozmícháme. Ve zbývajícím mléce rozmícháme pudinkový prášek, přidáme do karamelu a krátce povaříme. Ve studené vodní lázni za stálého míchání směs vychladíme. Změklé máslo krátce vyšleháme a po částech zašleháme studený karamel. Máslový krém dáme trochu vychladit. Upečený plát převrátíme na pracovní plochu, stáhneme papír a nakrájíme jej na 3 stejné díly. Jednotlivé díly potřeme krémem (prostřední dáme na povrch), složíme a zbývajícím krémem potřeme povrch i boky. Povrch můžeme posypat kokosem, nebo ořechy.