Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky s petrželkou a parmazánem

Autor receptu: Phlambo (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Důkladně smícháme maso, strouhanku, lžíci mléka, petrželku, česnek, parmezán a kůru z jednoho citrónu, ochutíme solí a pepřem a necháme odpočinout. Po cca 30 minutách vytvoříme ze směsi karbanátky. Ty poté osmahneme z obou stran na dobře rozpálené pánvičce 7-9 minut z každé strany. Ke karbanátkům doporučuji domácí hranolky a pikantní rajčatovou omáčku (rajčatové pyré, česnek, bazalka, chilli).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!