Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky z květáku a hub

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • 200 g brambor
  • 500 g květáku
  • 150-200 g hub
  • 2 housky
  • 3 vejce
  • 200 ml mléka

Pracovní postup:

Uvařený květák, oloupané uvařené brambory a housky namočené v mléce pomelte a dejte do mísy. Očištěné houby nakrájíte na plátky, podusíte na trošce másla ve vlastní šťávě a necháte je vychladnout. Houby přidáte do mísy, rozklepnete 2 vejce, osolíte, opepříte a důkladně promícháte. Z hmoty vytvoříte nízké karbanátky, namočíte je ve vejci, strouhance a usmažíte nebo je ugrilujete dozlatova. Jako příloha jsou nejlepší brambory nebo bramborová kaše.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |31. května 2014
1**** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!