Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky z mletého masa a brambor

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykostěné maso umeleme na masovém strojku a pokropíme mlékem.Přidáme umleté nebo jemně nastrouhané uvařené brambory, jemně nakrájenou cibuli, vejce, sůl, pepř a hmotu pečlivě propracujeme a utvoříme 10 částí.Vlhkýma rukama rozdělíme na koule, obalíme je v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance, kterou přimáčkneme k masu, a upravíme malé karbanátky.Na rozpáleném tuku smažíme dočervena po obou stranách. Podáváme s vařenými bramborami a různou zeleninou nebo s bramborovou kaší a sterilovanou okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!