Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky z mletého masa a prosa nebo ječných krup

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nadrobno a usmažíme na tuku. Svaříme třikrát tolik vody, kolik je prosa nebo krup, a po oprání je vložíme do vody a uvaříme na kaši. Maso a polovinu kaše umeleme na masovém strojku. Do hmoty přidáme zbytek kaše, vejce, sůl, mletý pepř a dobře promícháme. Hmotu rozdělíme na 10 částí a utvoříme karbanátky, které obalíme strouhankou. Na rozpáleném tuku je po obou stranách opečeme dozlatova. Podáváme se saláty ze syrové zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!