Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Rohlíky nakrájíme na plátky, dáme do misky, zalijeme mlékem a necháme dobře vsáknout. Obě mletá masa dáme do mísy, přidáme namočené rohlíky, 1 vejce, sůl, koření, citronovou kůru a vše dobře promícháme. Hmotu rozdělíme na 4 díly. Do každého dílu zabalíme jedno oloupané uvařené vejce a snažíme se přitom zachovat tvar vejce. Hotové karbanátky potřeme rozšlehaným vejcem a obalíme je ve strouhance. Smažíme je zvolna ve vyšší vrstvě tuku (oleje). Hotové odložíme na ubrousek nebo kuchyňský papír, abychom odsáli přebytečný tuk. Servírujeme na míse vyložené listy hlávkového salátu. Podáváme s různě upravenými bramborami, pikantními studenými omáčkami a zeleninovým salátem.