Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky z quinoi

Autor receptu: MalaAnturka (9 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Quinou uvařte podle návodu na obalu, uvařenou nechte dobře okapat na sítku. Očištěný pórek, jen bílou část, jemně nakrájejte, očištěnou mrkev nastrouhejte, přidejte nasekanou petrželku a vše poduste za stálého míchání 15 minut na oleji. Podle chuti osolte a opepřete. Nechte vychladnout, dejte do mísy, přidejte uvařenou quinou, vejce a promíchejte. Na oleji smažte karbanátky, z každé strany přibližně 3 minuty. Podávejte teplé, nebo studené se zeleninovým salátem. TIP: Quinoa tzv. úžasná :) Quinoa je jednou z nejstarších obilnin pocházející z Jižní Ameriky, kde byla pěstována a vysoce ceněna starými Inky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |24. května 2014
pěkné Odpovědět
Gogosek |2. řijna 2013
Určitě vyzkouším Odpovědět
MalaAnturka|2. září 2013
děkuji :-) Odpovědět
Paříž|2. září 2013
uloženo Odpovědět
Paříž|2. září 2013
1. srdce Odpovědět
Paříž|2. září 2013
třeba ji také ocením, ikdyž nejsem Ink :D Odpovědět
Paříž|2. září 2013
tak to neznám! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!