Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky z rybího filé - dia 54,7 S

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Částečně rozmrazené filé nakrájíme na kousky, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme v chladu 1/2 hodiny odležet. Pak umeleme i se sardelovými řezy, promícháme se žloutkem a sójovou moukou, vytvoříme placičky, posypeme je hladkou moukou, namočíme v rozšlehaném bílku, obalíme ve storuhance a osmažíme. Jako přílohu ke karbanátkům zvoílíme buď bramborovou kaši nebo vařené brambory a podáváme ještě se salátem nebo kompotem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |14. června 2014
1 porce = 619 kcal - T 26,2 - S 54,7 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!