Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky z telecího masa

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Housku namočenou v mléce vymačkáme, máslo utřeme se žloutky. Maso vykostíme a umeleme na masovém strojku, přidáme utřené máslo, mléko, mouku, sníh, osolíme a vypracujeme těsto. Hmotu rozdělíme namočenýma rukama na stejné koule, které obalíme ve strouhance a uděláme karbanátky, které usmažíme v rozpáleném tuku dozlatova. Podáváme s vařenými bramborami a saláty z čerstvé zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!