Staňte se našimi fanoušky na:

Karlovarske rohliky

Autor receptu: eva.taragosova (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

vse zadelamev testo a nechame vykynout.Vykynute testorozdelime na 16 stejnych dilu ktere sformujeme do bochanku a pod uterkou nechame 10 minut kynout.kazdy bochanek smotame do rohliku. a natahujeme lehce co nejvic zavitu...vznikne valecek ktery rozvalime do tenka a zatocime do podkovy.klademe na plech.jeste nechamena plechu 15 minut kynot.pak potreme rozpustenym tukem.a dame upect..do zlatova doba peceni 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |21. září 2014
ukládám a zkusím Odpovědět
planeta |24. řijna 2013
snažím se také péct domácí pečivo, tento recept ještě nemám, ukládám do oblíbených a jistě vyzkouším,1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!