Staňte se našimi fanoušky na:

Karpatské roštěnky

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso nakrájíme na 4 plátky, nařízeneme po stranách, naklepeme, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji. 2) Cibuli nakrájíme najemno a smažíme ji ve výpeku masa. 3) Slaninu a papriku nakrájíme na kostičky a přidáme k cibuli. Dále přidáme houby nakrájené na větší kousky. Podusíme. 4) Z bujónu si připravíme vývar. 5) Feferonku nakrájíme na co nejmenší kousky, rajčata na kostičky a přidáme na pánev. Celé to zalijeme trochou vývaru. 6) Vrátíme roštěnky a 10 minut dusíme. 7) Zjemníme smetanou a prohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
žůžo Odpovědět
sonizna |29. července 2014
K podávání se skvěle hodí bramborová kaše, těstoviny či rýže. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!