Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr smažený ve vinném těstíčku

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapra omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Takto připraveného kapra necháme v chladu uležet asi 2 hod. Do misky si dáme vejce, víno, sůl a řádně prošleháme. Postupně přidáváme hladkou mouku a vymícháme hladké těstíčko. Odležené porce kapra obalujeme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji z obou stran. Usmaženého kapra dáme na papírovou utěrku a necháme okapat tuk. Podáváme s jakkoli upravenými bramborami, nebo i s bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucy3 |21. června 2013
super Odpovědět
JanaB |2. června 2013
vyzkouším Odpovědět
zuzi |27. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!