Staňte se našimi fanoušky na:

Katův šleh s bramboráčky

Autor receptu: jawesy (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
604× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omáčka: Na oleji necháme zpěnit cibulku když je do zlatova přidáváme na nudličky nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme. Potom postupně přidáváme nadrobno nakrájenou zeleninu, kápii, okurku, rajčata. Když je maso hotové přidáváme s rozvahou kečup. Bramboráčky (příloha): 1. Brambory oloupeme, omyjeme, na jemno nastrouháme 2. Vodu částečně slijeme a přidáme sůl, pepř, majoránku, rozetřený česnek, rozklepnutá vejce, hladkou mouku, mléko podle potřeby (aby těsto nebylo tuhé) a zamícháme ve středně husté těsto 3. Do rozehřátého tuku klademe lžící bramborové těsto, vidličkou rozetřeme na placku a osmažíme po obou stranách dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martina.kopecka.1232|31. ledna 2015
Vypadá to dobře....určitě vyzkouším :-) Odpovědět
milena.kosatkova.7|27. ledna 2015
TOMUSÍ BÝT DOBRÝ , ALE JÁ TO ZNÁM JEŠTĚ JINAK CIBULI,VEPŘOVÉ MASO KUŘECÍ MASO A LEČO V KONZERVĚ A K TOMU BRAMBORÁČKY Odpovědět
Vaclav Balda|17. prosince 2014
super Odpovědět
kuchtík breptík|30. řijna 2014
ukládám Odpovědět
sa1di24|27. července 2014
zkusím Odpovědět
Sihy|13. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
sitm|18. března 2014
Vyzkouším:-) Odpovědět
Hana 19|3. března 2014
hospodská klasika :-) Odpovědět
hanik29|23. února 2014
velice dobré, dělám z vepřového s chlebem Odpovědět
kveta.hajkova.9|21. února 2014
super,určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!