Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Mandle nastrouháme. Žloutky utřeme s moučkovým cukrem do pěny. Z bílků ušleháme sníh, přidáme cukr krupici a došleháme dohusta. Spolu s prosátou moukou, škrobovou moučkou a nastrouhanými mandlemi přidáme sníh ke žloutkové pěně a lehce promícháme. Piškotové těsto rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme. Korpus necháme vychladnout. Zatím si připravíme krém. Z mléka, pudinkového prášku a instantní kávy uvaříme pudink. Máslo utřeme s moučkovým cukrem do pěny a po lžičkách zašleháme vychladlý pudink. Upečený, vychladlý plát nakrájíme po délce na tři stejně velké pruhy. Dva z nich potřeme krémem a přikryjeme třetím pruhem. Také povrch potřeme krémem a posypeme lupínky mandlí. Moučník nakrájíme na jednotlivé řezy. Každou kostku ozdobíme krémovými kopečky a kávovými čokoládovými zrny.