Korpus: 100g rozpuštěného másla, 150g pískového cukru, 1 vanilkový cukr, 4 vejce, 170g polohr. mouky, 1 čokoládový puding, 1 lžíce kakaa, 1 lžíce, instantní kávy, 1/2 prášku do pečiva Krém: 1/4 l mléka, 150g cukru, smetanový puding (popř. vanilkový), 1 lžíce instantní kávy, 250g změklého másla Postup: Předehřejeme si troubu na 190°C. Vymažeme si dortovou formu a vysypeme strouhankou. Do mísy nasypeme cukr a vyklepneme celá vejce. Našleháme do pěny, přidáme ostatní ingredience a šlehačem krátce, ale dobře promícháme. Vylijeme do formy a pečeme 20-30 minut. Než se nám upeče korpus, připravíme si krém. Z odměřené dávky mléka si odděláme asi 5 lžic a smícháme s pudinkovým práškem. Ostatní mléko dáme do kastrolku, přidáme kávu, cukr, přivedeme k varu, přilijeme v mléce rozmíchaný puding a minutu povaříme. Necháme za občasného míchání vychladnout a vyšleháme se změklým máslem do krému. Upečený korpus rozkrojíme, naplníme krémem, pomažeme boky, vrch a libovolně dozdobíme. Rada na konec: Při krájení dortu vždy namočte nůž do teplé vody a řez bude krásně rovný.