Staňte se našimi fanoušky na:

Kávový krém na slepování cukroví

Autor receptu: Jirinaja (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo ušleháme s moučkovým cukrem a čtyřmi lžícemi silné kávy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |31. řijna 2013
dobrý krém Odpovědět
petrapo |30. řijna 2013
také dělám, je výborný - kdo má rád kávu, bude mu chutnat;) Odpovědět
slavuska |1. března 2013
dobré a rychlé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!