Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubna nakyselo pro celiaky

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Oloupanou kedlubnu nakrájíme na menší kousky (kostky, plátky), vsypeme do malého množství osolené vody a podusíme doměkka. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem z kedluben a za stálého míchání povaříme. Přidáme kedlubny a citronovou šťávu a ještě krátce podusíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |26. srpna 2013
Super ;-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!