Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubna se žloutkovou omáčkou

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kedlubny pokrájíme na kousky a uvaříme. Scedíme, rozložíme na mísu a zalijeme je omáčkou. Příprava omáčky: K máslu, které utřeme do pěny přidáme mouku, žloutky, citronovou šťávu, sůl a pepř. Promícháme a zředíme vodou, v níž jsme kedlubny vařili. Vše na mírném ohni šleháme, až do zhoustnutí. Nesmí se vařit. Ihned podáváme s vařenými bramborami posypanými pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!