Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubnová (brukvová) polévka

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané kedlubny nakrájíme na nudličky. Slupky,dřevěné části i mladé lístky povaříme. Kedlubny dusíme chvíli na tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem ze slupek, doplníme vodou a povaříme. Polévku osolíme, přidáme smetanu a prohřejeme. Do talířů přidáme posekaná, natvrdo uvařená vejce a sekaný kopr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |13. června 2013
s vejcem to bude dobrá svičinka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!