Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubnová omáčka

Autor receptu: ohen (64 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso – u nás nejraději bůček - nakrájíme na porce. Dáme vařit do měkka. Kedlubny nakrájíme na hranolky a mladé lístky z kedluben pokrájíme. Když je maso skoro měkké přidáme kedlubny, osolíme , opepříme a vaříme, až budou kedlubny měkké. Aby jsme je nerozkvedlali tak maso i z kedlubnami vyjmeme. Připravíme si jíšku a omáčku zahustíme. Pak vrátíme kedlubny s masem, dochutíme solí, pepřem a tekutým kořením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlasta78 |13. května 2013
to neznám,někdy zkusím Odpovědět
A |13. května 2013
máme rádi kedlubnové zelí Odpovědět
A |13. května 2013
nikdy jsem takto kedlubny nejedla Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!