Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubnová polévka

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na nudličky nebo nahrubo nastrouháme. V hrnci na másle kedlubny osmahneme, zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 15 minut. Mezitím z másla a mouky připravíme jíšku, polévku zahustíme, přidáme nasekaný kopr, necháme přejít varem a přilijeme kysanou smetanu. Na talíři přidáme do polévky nakrájená uvařená vejce. S pečivem lze podávat jako lehkou letní večeři.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pavlinf |28. ledna 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!