Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubnová polévka ze Slovenska

Autor receptu: Jirinaja (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané kedlubny nakrájíme na nudličky a v troše vody podusíme. Ze sádla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vodou a dobře provaříme. Přidáme podušené kedlubny, osolíme, opepříme a ještě povaříme. Ke konci varu přidáme rozšlehané vejce a přejdeme varem. Do hotové polévky vsypeme pokrájenou petrželku. (Kdo tak úplně nelpí na zdravém vaření, může přidat během varu masox nebo polévkové koření :-))

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |27. února 2013
zajímavý :) Odpovědět
Tea |25. února 2013
Velmi lákavé, rozhodně vyzkouším.:-) Odpovědět
biglol |24. února 2013
moc chutná polévka Odpovědět
Jirulle |24. února 2013
Tuto polévku určitě vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!