Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubny s hráškem a mrkví

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupaným kedlubnám seříznout vršky, vařit 15 minut v osolené vodě. Scedit, prolít studenou vodou a vydlabat. Mrkev s vršky kedluben pokrájet na kostičky, vařit zhruba 5 minut ve 3-4 lžících osolené vody s cukrem. Sýr pokrájet na kostičky, bylinky posekat. Mrkev promíchat s hráškem, vejci, sýrem a bylinkami, nádivku osolit a opepřit. Dužinu kedluben rozmixovat, smíchat se smetanou a vývarem, dát do zapékací formy. Kedlubny naplněné nádivkou péct na 200°C, přikryté 20-30 minut a dalších 10 minut odkryté.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!