Staňte se našimi fanoušky na:

Kefírová buchta s ananasem

Autor receptu: Gabrielag (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ztužený tuk rozpustíme a necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Do jedné mísy dáme kefír, vejce, cukr moučku, vanilkový cukr - tyto přísady 4 minuty šleháme. V další míse promícháme mouku s kypřícím práškem do pečiva. Obě směsi smícháme a přilijeme rozpuštěný tuk. Vymažeme pekáč , posypeme strouhankou, nalijeme směs. Na závěr poklademe kousky ananasu. Ve vyhřáté troubě pečeme při 180 stupních 25 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielag |15. května 2013
s čím děláš buchtu ty? :) Odpovědět
planeta |15. května 2013
s ananasem jsem ještě nezkoušela, vyzkouším Odpovědět
eviti |13. května 2013
zajímavý recept Odpovědět
Jana 9|4. února 2014
ukládám,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!