Staňte se našimi fanoušky na:

Kefírové langoše

Autor receptu: bak (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(10 hlasů)
Ohodnotit recept
121× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na smažení olej
  • podle potřeby marmeláda
  • špetka sůl
  • soda bicarbonová, 2 špetky
  • 2 hrnky mouka polohrubá
  • 1 hrnek kefír

Pracovní postup:

Do mísy dáme mouku, přidáme sůl, sodu, kefír a vypracujeme vláčné těsto. Z těsta odebíráme malé kousky, vytvarujeme na tenkou placku a v rozpáleném oleji smažíme z obou dvou stran dočervena. Potřeme marmeládou a přehneme na polovinu. Langoše můžeme taky plnit zeleninou, kečupem, strouhaným sýrem, atd. Těsto si taky můžeme udělat večer , dát do sáčku do lednice a druhý den smažit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |11. července 2013
super, díky za recept :-) Odpovědět
Teris19 |7. července 2013
mňam Odpovědět
Konato |3. července 2013
Mám rád. Odpovědět
Anna1960 |2. července 2013
vyzkouším máme je moc rádi Odpovědět
Lenny |1. července 2013
bez kynutí a fakt jsou dobré Odpovědět
Peťa:-) |28. června 2013
může se hodit Odpovědět
samička|11. ledna 2014
zajímavý recept Odpovědět
alena.bartunkova.180|22. července 2013
vyzkouším, musí to být mňamka Odpovědět
vevet888|15. července 2013
vypadají lákavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!