Nejdříve si rozpálíme troubu na 175 stupňů a plech si vyložíme pečícím papírem. Pak si uděláme těsto. Vejce a krupicový cukr vyšleháme na hustou, krémovou pěnu. Za stálého šlehání přidáme lžíci oleje. Kakao, mouku a kypřící prášek prosijeme a po lžičkách přidáváme do těsta. Když je těsto krásně vyšlehané, vylijeme ho na plech a stěrkou rozetřeme na tenkou vrstvu. Pečeme devět až deset minut, propečenost kontrolujeme špejlí. Necháme vychladnout. Na náplň nejdřív vyšleháme společně máslo a moučkový i vanilkový cukr. Do směsi přidáme tvaroh a nakonec zakysanou smetanu. Vychladlé těsto přepůlíme, jednu stranu potřeme krémem a přiklopíme druhou polovinou těsta. Pak necháme minmálně dvě hodiny vychladit v lednici.