Staňte se našimi fanoušky na:

Klasický štrúdl

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si na jemném struhadle nastrouhám jablka, a ty smíchám se skořicí, cukrem, rozinkami, a kousky ořechů(nemusí být). Pak si těsto rozdělím na 3 díly, a z každého rozválím tenký obdélník. posypu strouhankou(vsákne vlhkost z jablek, a těsto se nepromočí naskrz.). Na každý obdélník dám rovnoměrně třetinu jablečné hmoty, a opatrně zabalím. Peču ve vyhřáté troubě na 200 stupňů dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |20. února 2013
Místo jablek jsem dala mák:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!