Staňte se našimi fanoušky na:

Klasický tataráček z hovězího

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Maso odblaníme a umeleme najemno. Nakrájíme najemno cibuli (větší), dáme do mísy s masem, přidáme žloutek, hořčici, sůl a pepř, přikápneme trochu worchestru. Směs dobře promícháme a podle chuti přisolíme nebo okořeníme pepřem. Nakrájený chleba dáváme do rozpáleného tuku a osmahneme dozlatova. Topinka by neměla být na krajích spálená ale zlatá. Takovou topinku osolíme, potřeme česnekem. Nato namažeme tatarák podle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |11. května 2013
po něm bychom se s manželem utloukli Odpovědět
šupina73|11. května 2013
Mame take radi:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!