Staňte se našimi fanoušky na:

Klepací buchta hrk-hrk

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
39× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve upečeme piškot ze žloutků, pol.mouky,cukru a sněhu z bílků. Na vychladlý piškot dáme krém, který se skládá ze šlehačky na šlehání(nešlěháme ji), ztužovače šlehačky, vanilkového pudinku(jen prášek) a mandarinkových kompotů včetně nálevu. Všechny tyto suroviny dáme do zavírací misky s víčkem a klepeme, tím vznikne krém. Nakonec posypeme kakaem(sladkým). Mezi krém a kakao můžeme ještě ušlehat šlehačku(já to nedělám, mamka ji tam dává. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.tuslova |11. května 2013
Dobrý recept :-) Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
mňam, přidávám k oblíbeným :)) Odpovědět
A |11. května 2013
znám , ta je dobrá Odpovědět
tepito |11. května 2013
zkusím Odpovědět
hana.molcarova |11. května 2013
dobrý název :) Odpovědět
laetti |11. května 2013
to vyzkouším :-) Odpovědět
eviti |11. května 2013
známe, děláme často Odpovědět
Zůz |11. května 2013
To hrkání mi nikdy nešlo .. :-/ Odpovědět
martina.molerova |11. května 2013
1* fakt super ryhla buchta. Odpovědět
pajunc |11. května 2013
ten krém bych snědla jen samotný :-)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!