Staňte se našimi fanoušky na:

Klepací buchta hrk-hrk

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
39× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve upečeme piškot ze žloutků, pol.mouky,cukru a sněhu z bílků. Na vychladlý piškot dáme krém, který se skládá ze šlehačky na šlehání(nešlěháme ji), ztužovače šlehačky, vanilkového pudinku(jen prášek) a mandarinkových kompotů včetně nálevu. Všechny tyto suroviny dáme do zavírací misky s víčkem a klepeme, tím vznikne krém. Nakonec posypeme kakaem(sladkým). Mezi krém a kakao můžeme ještě ušlehat šlehačku(já to nedělám, mamka ji tam dává. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

L-enny |11. května 2013
znám :D Odpovědět
snilek21 |11. května 2013
známe :-))) Odpovědět
vivianr|12. května 2013
prostě dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!