Staňte se našimi fanoušky na:

Klobásky s čočkou

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lžíci oleje rozpalte v širším hrnci a zprudka na něm pár minut opékejte klobásky. Vyndejte je, přidejte druhou lžíci oleje a 5 minut na něm zvolna opékejte najemno nasekanou cibuli a česnek a papriku nakrájenou na proužky. Promíchejte, přidejte čočku, klobásy, 150 ml vývaru a 125 ml vína. Přiveďte k varu a nechte 20 minut probublávat, aby čočka změkla a klobásy byly hotové. Průběžně přilévejte vývar i víno – čočka hodně tekutiny nasákne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |3. března 2014
Ukládám Odpovědět
klara4 |13. února 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!