Listové těsto (kupované) posypeme troškou mouky a rozválíme, překrojíme ho po šířce na půlku. Větší klobásy překrojíme na půlku a pokud jsou i moc tlusté můžeme i podélně na půlku, klademe šikmo na okraj těsta tak aby druhá polovina těsta byla zhruba stejně dlouhá jako klobásky ale kousek od kraje. Posypeme nastrouhaným sýrem (gurmáni mohou použít parmezán) a na sýr sypeme rovnoměrně asi polovinu trochu nadrceného fenyklu (důležitý). Druhou polovinu těsta, tam kde nejsou klobásky, potřeme vaječným žloudkem a pak ji natřenou stranou přiložíme na klobásky, pečlivě přilepíme okraje k sobě aby nebyly nikde mezery. Vrch potřeme žloudkem a posypeme kmínem a hrubou solí (nebo co máte rádi, mohou být i sezamová semínka), rozkrájíme na špalíčky klademe na pečící papír. S druhou polovinou těsta opakujeme celý postup znovu. Pečeme nejdříve na prudko potom dopékáme na nižší teplotu.