Staňte se našimi fanoušky na:

Knedlíčky masové

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso zbavíme šlach, pojivových tkání a umeleme jej na masovém strojku. Přidáme cibuli a namočenou strouhanku. Směs osolíme, promícháme a znovu umeleme. Do vzniklé kaše přidáme trochu vody, poté směs hněteme. Směs má být hustá jako vařená krupičná kaše. Potom mokrýma rukama děláme knedlíčky o velikosti lískových oříšků, naklademe na prkénko, tak, aby se nedotýkaly a vložíme je do vařící polévky. Jakmile vyplavou na povrch, je polévka hotova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |1. března 2013
Také dělám a máme rádi. Odpovědět
DAMI |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!