Staňte se našimi fanoušky na:

Knedlík s vejcem

Autor receptu: vii (47 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejrychlejší jídlo na světě, děláme, když v lednici leží zbytek knedlíku. Houskový knedlík nakrájíme na drobné kostičky a společně s kmínem opečeme na másle (nebo oleji). Jakmile začnou zlátnout, přidáme rozkvedlaná vajíčka, lehce osolená a ještě chvíli opékáme. Záměrně neuvádím množství ingrediencí, poněvadž někdo raději víc "vajíčkovaté", někdo zase méně. Můžeme posypat pažitkou a servírovat s kyselou okurkou. (Naše děti by zajisté polily kečupem)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |30. dubna 2013
dělávám , když knedlík zbude , dobré a rychlé Odpovědět
fionka |8. dubna 2013
taky děláme Odpovědět
vii |20. března 2013
to ja si tady slintam skoro kazdy vecer.... Odpovědět
roxana-zdena |19. března 2013
vii, kuš, je večer, ztloustla jsem a poslintala klábosnici! Odpovědět
vii |16. března 2013
To je dobrý nápad. Zkusím knedlíkovou omeletu! Díky za tip. No a opečený bramborový knedlík, to ani nekomentuju. Ten miluju. S hrnkem mléka! Odpovědět
roxana-zdena |15. března 2013
Jo a dokonce jsem to povýšila na omeletu, čili nechám kolečka celá a zaliju vajíčkem, ale nedaří se mi vložit foto. Odpovědět
roxana-zdena |15. března 2013
Já zas nejraději bramborové, ale i tak to miluji i z houskových! Odpovědět
katy9 |14. března 2013
dobrota Odpovědět
slava |14. března 2013
máme rádi Odpovědět
JanaB |14. března 2013
Také je dělám, ale bez kmínu. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!