Ingredience vložíme do domácí pekárny - nejprve mléko,vejce a teprve potom obě mouky,cukr,sůl,droždí.Pokud dáme čerstvé droždí,tak ho stačí jen na konec do pekárny rozdrobit.Jestli nemáte čerstvé droždí,lze ho nahradit sušeným (2 lžičky). Pekárnu zapneme na program TĚSTO.Po zaznění zvukového signálu přidáme rohlík rozkrájený na kostičky. Po vykynutí z těsta vytvarujeme 2 šišky.Olejem ve spreji si trochu postříkám dna nádob,ve kterých budu pařit knedlíky,aby se mi při paření nepřilepily.Poté dám knedlíky do parního hrnce,každý do jiné nádoby.Paříme 30 minut.Když jsou upařené,tak jeden po druhém vyndám a dám ho na vteřinku pod studenou tekoucí vodu,aby nebyly takové okoralé,což je běžné při paření knedlíků.Následně rozkrájím nití na plátky,aby vyšla pára a nesrazily se.Při vaření ve vodě je běžné je při vyndání propíchnout špejlí,ale při této úpravě by se srazily. Co připravuji knedlíky tímto způsobem,ještě se mi nestalo,aby se nepovedly.Neprasknou,nerozvaří se,prostě paráda.A odpadl i problém při mytí "oslizlého" hrnce.