Nejprve si zaděláme těsto. Ve vodní lázni rozpustíme 80 g čokolády na vaření a poté ji necháme poněkud vychladnout. Mezitím necháme změknout máslo, k němuž pak přisypeme vanilkový cukr. Z těchto ingrediencí utřeme krém, do něhož po částech opatrně vmícháme moučkový cukr, hladkou mouku, špetku soli a dva žloutky. Nakonec vmícháme do těsta ještě rozpuštěnou, mírně vychladlou čokoládu. Troubu předehřejeme na 200°C. Plech vyložíme pečicím papírem. Cukrářský sáček opatříme hvězdicovým tvořítkem, opatrně naplníme těstem a postupně nastříkáme na plech jednotlivé proužky dlouhé přibližně tři centimetry, mezi nimiž raději necháme malý odstup, aby se nespekly. Vložíme plech do předehřáté trouby a pečeme po dobu asi 8 - 10 minut. Poté plech z trouby vyjmeme, cukroví přesuneme na kuchyňskou mřížku a necháme vychladnout. Mezitím v horké vodní lázni rozpustíme zvlášť 50 g tmavé a 50 g bílé čokolády. Polovinu vychladlých tlapek máčíme do tmavé čoklády a polovinu do bílé. Na kuchyňskou mřížku položíme potravinářskou fólii, rozložíme na ni tlapičky a čokoládu na nich necháme ztuhnout. Uchováváme v uzavíratelné dóze.