Staňte se našimi fanoušky na:

Kokosky s krémem

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílky vyšleháme v horké vodní lázni za postupného přidávání cukru a medu na pevný sníh. Odstavíme, vmícháme kokos a strouhanku. Bílkovou hmotu naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou a na plechy s pečícím papírem nastříkáme malé kopečky. Pečeme na 130°C asi 50 minut. Hotové kokosky necháme vychladnout a pak je opatrně odloupneme z papíru. Nakrájené máslo vyšleháme dohladka s rozpuštěnou čokoládou, krémem potřeme polovinu kokosek a slepíme je se zbylými kousky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!