Do nádoby ve které budeme šlehat dáme celá vejce, přidáme cukr krupici a šleháme asi 15 minut do zhoustnutí a zbělení. Do ušlehaných vajec přidáme po částech mouku smíchanou s práškem do pečiva a lehce zamícháme. Stejnoměrně rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem, dáme do vyhřáté trouby a na 180°C upečeme do zrůžovění. Necháme vychladnout a připravíme si krém.
Do hrnce dáme asi 500 ml mléka a uvedeme do varu. Přidáme vanilkový cukr a pudingy, které jsme si rozmíchali ve zbytku mléka. Za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Necháme vychladnout, občas promícháme.
Máslo rozšleháme a po částech přidáváme puding. Nakonec zašleháme cukr podle chuti a přidáme pár kapek aróma. Máslo i puding musí mít stejnou teplotu, aby se krém nesrazil.
Chladný piškotový plát potřeme marmeládou, pak krémem - trochu si necháme na potření povrchu - a stočíme do rolády, při stáčení odstraníme pečící papír. Povrch potřeme zbylým krémem a obsypeme kokosem. Ztuhlé nakrájíme na kousky - podle toho jak chceme široké.