Tmavá hmota:
Tmavé máslové sušenky rozválíme válečkem a přesijeme přes jemné síto. Přidáme prosátý moučkový cukr, kakao a po částech rum tak, aby vznikla vláčná hmota. Pozor na přelití rumem. Vypracovanou hmotu rozdělíme na 3 stejné díly.
Světlá hmota:
Smícháním másla, moučkového cukru a kokosu připravíme světlou hmotu, kterou rozdělíme na 3 stejné díly. Za pomocí igelitových sáčků vyválíme z tmavé hmoty 3 stejnoměrně vysoké pláty. Po vyválení igelitové sáčky rozřízneme, odklopíme a každý plát tmavého těsta potřeme jednou třetinou světlé hmoty Za pomoci rozříznutého igelitového sáčku stočíme roládu a kraje tmavé a světlé hmoty spojíme.
Hotové rolády zabalíme do igelitu a uložíme do ledničky. Dostatečně ztuhlé rolády krájíme na 5mm silné plátky.