100g sušeného odtuč.mléka, 100g strouh.kokosu, 100g strouh.cereálních dia sušenek a úlomků dia cukroví, 1 bílek, rumové aroma, 5g sladidla DiaChrom, lžíce citrónové šťávy, 150g máslového dia krému, 2 lžíce zakysané smetany, papírové košíčky, rozpuštěná hořká dia čokoláda, odložené vykrojené kapky z kokosových srdíček a sušené mléko na vysypávání formičky. Uvedené suroviny zpracujeme v míse v tužší hmotu a necháme ji v ledničce zchladnout. Menší oválnou formičku vytřeme máslem, vysypeme sušeným mlékem, vtlačíme do ní kousek vychlazené kokosové hmoty a vyklepneme. Formičku vysypáváme po každém kousku, jinak by hmota nešla vyklepnout. Bonbóny vložíme do papírových košíčků, kápneme na ně trošku rozpuštěné čokolády a do ní přitlačíme upečenou kokosovou kapku.