Těsto: Droždí rozmícháme v mléce, vlejeme do mouky, přidáme máslo a cukr a zpracujeme těsto. Dáme do chladna odpočinout, nenecháváme nakynout. Mezitím si připravíme nádivku. Těsto rozdělíme na 4 díly, z každého dílu vyválíme váleček, který rozválíme tak jako na závin na šířku 5 - 6 cm. Potřeme po celé ploše nádivkou a stočíme jako roládu. Ostrým nožem nakrájíme na 1/2 cm kousky, které klademe řeznou plochou na plech s pečícím papírem. Pečeme na 170°C do zčervenání. Nedáváme blízko sebe - nabudou. Chladné obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem. Nádivka: Bílky ušleháme s oběma cukry do husta a vmícháme kokos. Pokud nám zbyde nádivka upečeme pusinky na 100-125°C. Kdo nemá rád kokos může dát mleté vlašské ořechy.