Korpus: 250g kakaových sušenek (např. zlaté věnečky), 125g másla Náplň: 500g tvarohu (kostka), 1/2 hrnku cukru krupice, 1/2 hrnku sušeného strouhaného kokosu, 1/2 hrnku mléka (lepší je kokosové), 1 kokosový pudink, 3 vejce Postup: Troubu si předehřejeme na 200°C. Rozpustíme máslo a necháme chladnout. Sušenky rozmixujeme do podoby jako strouhanka. Smícháme s máslem a vzniklou hmotu rozložíme do dortové formy (dno vyložíme pečícím papírem). Sušenkovou hmotou vyložíme dno a boky asi do poloviny formy. Dáme zapéct na 5 minut do trouby (po vytažení dáme vychladit a troubu ztlumíme na 160°C). Do misky vložíme tvarohy, vylijeme mléko, rozšlehaná vejce, lehce promícháme, přidáme cukr, kokos, pudink a znovu jemně, ale dobře promícháme. Náplň vylijeme na vychladlý korpus a pečeme 50-60 minut. Před vložením do trouby umístěte na dno trouby plech s vodou. Po hodině troubu vypneme, otevřeme dvířka, ale nevytahujeme, necháme vychladnout pozvolna v troubě (cca 2 hodiny). Dáme vychladit do lednice (stačí 1 hodina). Nejlepší je chlazený přes noc, ale to asi nikdo nevydrží. Pro krásně rovný řez koláč krájíme ostrým a v horké vodě namočeným nožem. Poznámka Já jsem použila formu s průměrem 24 cm. Je to malinko zdlouhavější, ale za ten chuťový zážitek to stojí !!!