Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Obě mouky prosejeme s moučkovým cukrem, přidáme vanilkový cukr, žloutky, pomerančovou kůru a na kousky nakrájené máslo. Ze surovin zaděláme pevné těsto a dáme ho na 30 minut do ledničky. 2/3 mléka s krupicovým cukrem přivedeme k varu, zbytek mléka rozmícháme s pudinkem a vlijeme do vroucího mléka, povaříme asi 2 minuty a necháme mírně vychladnout. Pak do něj vmícháme měkký tvaroh. Odleželé těsto rozválíme na plát a dáme do pekáčku (30x35 cm) s pečícím papírem. Uděláme asi 1 cm vysoký okraj a na těsto rozetřeme tvarohovou náplň. Oloupané pomeranče bez bílé slupky nakrájíme na kolečka a rozložíme je na náplň. Pečeme asi 40 minut na 160°C, upečený necháme vychladnout.